Haku

Esteetön kirjasto

Celia-kirjaston palvelut

Celian verkkosivut (Avaa uuden välilehden) Celian kirjoja voivat käyttää kaikki, joille tavallisen painetun kirjan lukeminen on vaikeaa esim. lukivaikeuden, heikon näön tai muun vastaavan syyn vuoksi. Palveluiden käyttäjäksi voit liittyä omassa kirjastossasi. Celian valikoimaan kuuluu jo yli 40 000 äänikirjaa, joita voit kuunnella maksutta suoraan verkossa. Valikoimasta löytyvät sekä vanhat klassikot että uutuuskirjat.

Löydät lisätietoa Celian sivuilta.

Kirjaston kotipalvelut

Monesta Vaski-alueen kirjastosta on mahdollista saada palveluita kotiin, jos asiakkaan on vaikea päästä palveluiden ääreen korkean iän, vamman tai sairauden takia.

Kysy lisää omasta kirjastostasi!

Omakirjasto

Omakirjasto.fi

OmaKirjasto tarjoaa kulttuuri- ja vapaa-ajan palveluita verkossa helposti ja saavutettavasti. Kaikki sivulle kootut palvelut ovat maksuttomia. Tarjolla on muun muassa äänikirjoja, e-kirjoja, Turun filharmonisen orkesterin konsertteja, Turun museokeskuksen valokuvakokoelmia sekä liikuntavideoita. Kirjasto-osion käyttöön tarvitaan kirjastokortin numero ja tunnusluku. Celian äänikirjat-osion käyttöön tarvitaan henkilökohtaiset tunnukset, jotka voi saada kirjastosta silloin, kun tavallisen kirjan lukeminen on vaikeaa.

Tästä linkistä pääset OmaKirjastoon: omakirjasto.fi

Viittomakielinen kirjasto

Viittomakielinen kirjasto

Viittomakielinen kirjasto on verkkopalvelu, johon kootaan viittomakielistä aineistoa. Osa materiaalista on käännetty suomeksi tai ruotsiksi.

Kirjasto tallentaa Suomen viittomakielisten kulttuuria, historiaa ja kieltä. Aineisto on helposti kaikkien saatavilla eikä asiakkuus vaadi rekisteröitymistä. Kirjastoa rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.

Viittomakielisen kirjaston esittelyvideo

InfoFinland - Tietoa palvelusta

InfoFinland-sivustolle

InfoFinland on monikielinen verkkosivusto, joka kokoaa yhteen tärkeää tietoa Suomeen muuttoa suunnittelevalle tai täällä jo asuvalle. Sivusto palvelee myös viranomaisia monikielisessä tiedotuksessa.

InfoFinland-sivustolta käyttäjä löytää luotettavaa, omakielistä tietoa Suomeen muutosta, työstä, opiskelusta, asumisesta, koulutuksesta, terveydestä, perheestä, ongelmatilanteista ja vapaa-ajasta.