Haku

Lukumatka maailman ympäri -lukuhaaste

Pystytkö lukemaan tiesi maapallon ympäri 92 päivässä?

Testaa, saatko luettua kirjan kaikista 6 asutusta maanosasta kesän aikana! Turun kaupunginkirjaston lukuhaaste kestää koko kesän eli 1.6.-31.8.2022.

Haasteen tavoitteena on lukea kesän aikana vähintään kuusi kirjaa – joko romaania tai tietokirjaa ja mieluusti toki molempia – , jotka tavalla tai toisella liittyvät eri maanosiin joko kirjoittajansa, tapahtumapaikkansa tai aihepiirinsä perusteella. Jos et ole varma mistä aloittaa, katso loistavat lukuvinkit Turun kaupunginkirjaston Instasta – luvassa on sekä romaaneja että tietokirjoja, niin maailmankirjallisuutta kuin dekkareita ja muuta kevyempää luettavaa! Tästä suosikkilistasta pääset näkemään ja varaamaan haluamasi teokset. Monet teoksista ovat saatavissa useilla kielillä - valitse sinulle mieluisin!

Jaa omat lukuhetkesi ja vinkkisi kätevästi kirjaston Insta storyissa. Käytä hashtagejä #lukumatkamaailmanympari, #lukuhaaste ja #turunkaupunginkirjasto.

Ihan oikeat, täytettävät paperiset lukupassit löydät Turun pääkirjastosta, Kirjallisuus ja taide -osaston neuvontatiskin läheisyydestä (vanha kirjastotalo, 1. krs.). Palauta passisi täytettynä joko Kirjallisuus ja taide- tai tieto-osaston (uudisrakennuksen 2. krs.) asiakaspalveluun ja osallistu kirja- ja lautapelipalkintojen arvontaan!

Muokattu: 28.6.2022
Hakutulos 1

Sisareni, sarjamurhaaja Näytä tarkat tiedot

My sister, the serial killer, suomi
Kirja
Braithwaite, Oyinkan, kirjoittaja ; Kattelus, Kaisa, kääntäjä
2020
Vaski-kirjastot
Tallennettuna:
Hakutulos 2

Min syster, seriemördaren Näytä tarkat tiedot

My sister, the serial killer, svenska
Vaski-kirjastot
Tallennettuna:
Hakutulos 4
Vaski-kirjastot
Tallennettuna:
Hakutulos 6
Hakutulos 7
Hakutulos 8
Hakutulos 11
Kirja
2020
Vaski-kirjastot
Tallennettuna:
Hakutulos 12
Hakutulos 16
Hakutulos 17
Hakutulos 19
Hakutulos 20