Someron Rekijokilaakson maankäytön historia, kasvillisuus ja kasvisto - Kontula, Tytti; Lehtomaa, Leena; Pykälä, Juha (Suomen ympäristö, ISSN 1238-7312, 2000)
Sammandrag: Landskapets historia, vegetation och flora i Rekijokidalen i Somero, SV Finland.
Keywords: kasvillisuus : Somero : Häntälä; kasvillisuus : Somero : Talvisilta; kasvisto : Somero : Rekijoki; kasvisto : laaksot : Rekijoki; perinnemaisema : Somero; maankäyttö : kylät : historia : Somero; uhanalaiset kasvit : Somero; niityt : Somero; niittykasvit : Somero; maisemanhoito : Somero; Rekijoki; Somero : Talvisilta; Somero : Häntälä