Kaktus - Haywood, Sarah; Spindler, Fredrika (HarperCollins, 2021)
Kaktus är en charmig och skarpsinnig roman som hyllats av Reese Witherspoon i hennes bokklubb och som ska bli Netflix-film med filmstjärnan själv i huvudrollen.
Keywords: Green, Susan : (fiktiv gestalt); kontroll; neuroser; livsförändringar; graviditet; arvstvister; medelålders personer; kvinnor; syskon; London; Storbritannien