Chili-tårtan - Linde, Camilla; Lindqvist, Jenny (Hemliga busklubben, 2023)
Det bästa tårtreceptet lyder: massa grädde, jordgubbar och chili-sås, så klart! Astor och Emma ska busa med pappa som fyller år. De har hällt chilisås i hans tårtbit. Men då händer det som inte får hända: farmor råkar ta den starka tårtbiten!
Keywords: Astor : (fiktiv gestalt); Emma : (fiktiv gestalt); födelsedagar; tårtor; spratt; missöden; kusiner; syntymäpäivät; täytekakut; kepposet; kommellukset; serkut