Hygieniaopas : opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Finna-recension
Hygieniaopas : opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Sparad:
Andra titlar |
Elintarvikehygienian perusteet Opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön |
---|---|
Fysisk beskrivning |
78 sivua : kuvitettu ; 25 cm |
Språk |
finska |
Originalverkets språk |
finska |
Utgivare |
Pori :
Elintarvike ja Terveys-lehti,
2016
|
Klassifikation | |
Ämnen | |
Tillverkare | (Sastamala : Vammalan kirjapaino) |
Mer information | Tapio Välikylä ja Sara Syyrakki |
ISBN |
9789529637560 nidottu |