Kirjastojärjestelmä päivitetään 5.5. klo 19 alkaen. Suurin osa kirjastoista on kiinni maanantaina 6.5. Palvelut pyritään palauttamaan 7.5. klo 12 mennessä tai heti kun päivitys on valmistunut. Lisätietoa päivityksestä löydät Ajankohtaista-osion tiedotteesta.

Haku

Tietueen sitaatit

APA-viite

Jokinen, M., Kekkonen, L., & Hallakorpi, A. (2017). Hapanleivästä sacherkakkuun: Gluteenittomia leivonnaisia (Uudistettu laitos.). Kustannusosakeyhtiö Otava.

Chicago-tyylinen lähdeviittaus

Jokinen, Marjo, Leila Kekkonen, ja Antti Hallakorpi. Hapanleivästä Sacherkakkuun: Gluteenittomia Leivonnaisia. Uudistettu laitos. Helsingissä: Kustannusosakeyhtiö Otava, 2017.

MLA-viite

Jokinen, Marjo, et al. Hapanleivästä Sacherkakkuun: Gluteenittomia Leivonnaisia. Uudistettu laitos. Kustannusosakeyhtiö Otava, 2017.

Harvard-tyylinen lähdeviittaus

Jokinen, M., Kekkonen, L. & Hallakorpi, A. 2017. Hapanleivästä sacherkakkuun: Gluteenittomia leivonnaisia. Uudistettu laitos. Helsingissä: Kustannusosakeyhtiö Otava.

Muista tarkistaa viitteiden oikeellisuus, ennen kuin käytät niitä tekstissäsi.