Bibliotekssystemet uppdateras från och med den 5 maj kl. 19. Nätbibliotekens tjänster är inte tillgängliga under uppdateringen och bibliotekens meröppettid slutar redan kl. 19 söndagen den 5.5. De flesta bibliotek kommer att vara stängda måndagen den 6 maj. Vi strävar efter att återställa tjänsterna senast den 7 maj kl. 12 eller så snart uppdateringen är klar. Mer information om uppdateringen hittar du i avsnittet Aktuellt.

Sökning

Hänvisningar gällande denna post

APA-referens

Ejlersen, S., Venlov, S. H., Hess-Nielsen, T., & Andersson, C. (2019). Gröna proteiner: 50 recept med växtbaserade proteinkällor. Lind & Co.

Chicago-stil citat

Ejlersen, Søren, Sanne Holden Venlov, Thomas Hess-Nielsen, och Catharina Andersson. Gröna Proteiner: 50 Recept Med Växtbaserade Proteinkällor. Stockholm: Lind & Co, 2019.

MLA-referens

Ejlersen, Søren, et al. Gröna Proteiner: 50 Recept Med Växtbaserade Proteinkällor. Lind & Co, 2019.

Harvard-stil citat

Ejlersen, S., Venlov, S. H., Hess-Nielsen, T. & Andersson, C. 2019. Gröna proteiner: 50 recept med växtbaserade proteinkällor. Stockholm: Lind & Co.

Kom ihåg att kontrollera att källhänvisningarna är korrekta innan du använder dem i din text.