Hygieniaopas : opas ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Finna-arvio
Hygieniaopas : opas ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Tallennettuna:
Muut nimekkeet |
Elintarvikehygienian perusteet |
---|---|
Ulkoasu |
76 sivua : kuvitettu ; 25 cm |
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Huomautukset |
Alanimeke kannessa: Elintarvikehygienian perusteet Tekijä edellisessä painoksessa: Sara Syyrakki. |
Julkaisija |
Pori :
Elintarvike ja terveys -lehti,
2013
|
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Sastamala : Vammalan kirjapaino) |
Lisätiedot | [teksti: Tapio Välikylä ja Sara Syyrakki] ; [piirrokset: Ensio Mustonen] ; [valokuvat: Tapio Välikylä] |
ISBN |
9789529637515 nidottu |