Maakunnan maut : Keskisuomalaisen keittiön parhaat makuelämykset : The taste of central finland = Regional recipes
Finna-arvio
Maakunnan maut : Keskisuomalaisen keittiön parhaat makuelämykset : The taste of central finland = Regional recipes
Tallennettuna:
Muut nimekkeet |
Regional recipes |
---|---|
Ulkoasu |
96 sivua : kuvitettu ; 30 cm |
Kieli |
suomi englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti suomi |
Julkaisija |
Jyväskylä :
Kopijyvä,
2000.
|
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | [toimittaja = Editor: Jussi Jäppinen] ; [ruokien Valinta, Valmistus Ja Reseptit = Food Selection, Preparation And Recipes: Martti Lehtinen, Sari Riekko] ; [teksti = Introduction: Heli-Maija Voutilainen] ; [ruoka- Ja Esinekuvat = Food And Craft Photography: Kari Miettinen] ; [english Translation: Tony Melville] |
ISBN |
9525092488 sidottu |